Denna spraytan på Öland är ju så bra!

Verkligen varmt välkomna hit in till bloggen idag igen mina fantastiska och fina vänner! Det är många som har frågat mig den senaste tiden om jag har varit utomlands. Jag har nämligen en riktigt snygg solbränna och eftersom det är i mitten av februari nu, så tror nog många att jag legat och stekt mig på Kanarieöarna eller i Florida. Det var inte sant mina vänner, vet ni vad, jag har varit och fått en spraytan på Öland på ett företag som heter TanByEllowill. Det är därför som jag har den snyggaste solbrännan på hela Öland nu! Det är verkligen härligt att få pigga upp sig med någonting så här under den här årstiden. Det är så himla lätt och okomplicerat att få en så här snygg hudfärg enbart med hjälp av denna spraytan på Öland. Detta kanske vore någonting för er också? 

 

Det här företaget som jag har varit på, är en skönhetssalong som verkligen kan det här med att ge en spraytan på Öland. Nu är det rätt så populärt med spraytan och det är inte enbart här på Öland som det finns ett ganska stort intresse för det här. Därför skulle jag vilja tipsa alla er som också är intresserade av att få en spraytan på Gotland att också höra av er till TanByEllowill. Jag vill fortsätta att vara så här snyggt brun, utan att för den sakens skull bli utsatt för de risker som det innebär att sola i solarium. Det har blivit en 18-årsgräns för att få sola solarium och det finns det ju en orsak till. Nej, det är mycket bättre med en spraytan, det tycker i alla fall jag! Är du intresserad av en spraytan på Öland eller på Gotland eller av någon annan skönhetsbehandling så tycker jag du ska slå en signal till TanByEllowill!