Tandblekning med bevisad effekt

Hallå, hallå och välkomna till mig ännu en gång. Jag är så glad att ni är så många som dagligen kommer hit för att läsa alla nya inlägg. I dag ska jag ta och prata om en tandläkare på Gotland som kan vara behjälplig inom tandblekning, och ska ni bleka era tänder tycker jag att ni ska göra det hos en tandläkare för bästa resultat. Bor ni dessutom på Gotland då kan ni alltid komma till Din tandhygienist Harriet och med hennes hjälp se till att få vitare tänder. 

Alla som är ute och surfar på nätet kan inte ha undgått att se all reklam för tandblekning. Ibland låter det nästan för bra för att vara sant och som regel är på det viset också. Det är nämligen så här att de blekmedel i de tandblekningsprodukter som säljs på nätet oftast innehåller alldeles för låg koncentration av blekmedel och då bleks inte tänderna, däremot finns det dem som ändå tycker att tänderna blir vitare men det skulle jag nog vilja påstå har att göra med placeboeffekten. Det är inte särskilt billigt heller att beställa tandblekning på nätet och åtminstone så tycker jag att man ska bleka tänderna genom att gå till en tandläkarmottagning för att bli garanterad ett så bra resultat som möjligt. När det var jag som bestämde att bleka tänderna blev jag rekommenderad denna tandläkare på Gotland av en kollega, och jag måste säga att resultatet blev mycket bättre än vad jag hade trott. Nu hoppas jag att mina vita tänder inte behöver blekas om på ett bra tag, men när det blir dags igen om ett par, tre år att på nytt bleka tänderna så kommer jag att återvända till Din tandhygienist Harriet.