Solarium för oss i Kiruna

Hej och välkomna till mig här på bloggen! Mina bästa hälsotips och ett och annat bra tips på vad man kan göra för att må lite bättre, särskilt nu under den här årstiden, brukar jag med glädje dela med mig om till er kära läsare som dag ut och dito in gärna kikar in hos mig här i min lilla blogg. Här uppe i Norrbotten kan det då verkligen bli trist med de här långa vintrarna. Ett solarium i Kiruna som är riktigt bra finner man på Lottas Hud Hår & Kosmetika. Jag har gått dit och solat fler gånger i veckan under perioden med polarnatt. Det fick mig att känna mig mycket piggare och en snygg solbränna tycker jag är riktigt fräscht. Nu har solen nått över horisonten igen och dagarna blir allt längre. Jag går fortfarande och solar på detta solarium i Kiruna, om än inte riktigt lika ofta. Mitt tips till er, kära läsare, det får bli att jag rekommenderar er att också gå till Lottas Hud Hår & Kosmetika för att sola i detta solarium. Då kommer ni att bli piggare kan jag lova! 

 

För ett tag sedan så skrev jag till er om hur jag som då hade problem med en hel del värk i kroppen kommit i kontakt med Lottas Hud Hår & Kosmetika i och med att en väninna hade rekommenderat mig att gå dit. Jag hade sökt efter ett ställe som ger massage i Kiruna, och det är precis vad de kan ge på Lottas Hud Hår & Kosmetika också. Så tips nummer två för dagen, det får bli att ni som känner att ni har svårt att koppla av när livet är som stressigast, ni borde prova på denna djupverkande massage i Kiruna. Jag tycker så mycket om det här företaget i Kiruna och att hon som äger det här företaget har dessa fina tjänster att erbjuda!