Maryam Beauty Guide

Hej och god morgon mina kära läsare och välkommen in hit till min blogg och jag hoppas ni ska tycka att det jag ska berätta om i det här inlägget är både spännande och intressant! Dagens första inlägg ska handla om en skönhetssalong där man kan få hjälp med en ansiktsbehandling i Uppsala. Jag jobbar som mäklare och har mycket kontakter med folk. Att se fräsch ut betyder mycket för mig. Jag är den person som är ansiktet utåt på fastighetsbyrån där jag jobbar så därför prioriterar jag skönhetsvård. I och med att jag går till en skönhetssalong som heter Maryam Beauty Guide har jag ett utseende som jag trivs med. 

 

Jag har varit på några andra skönhetssalonger tidigare för att få hjälp med ansiktsbehandlingar. Det hände att jag inte var riktigt nöjd. Vem som helst skulle kunna kalla sig för hudterapeut men långt ifrån alla har de rätta utbildningarna. Maryam Hosseini som äger och driver Maryam Beauty Guide är certifierad hudterapeut och medlem i Sveriges hudterapeuters Riksorganisation. Det som är så bra med Maryam är hennes nyfikenhet på att ständigt lära sig nya saker som förstås alla hennes kunder har nytta av. Jag tycker att det här är det perfekta företaget för alla som vill genomgå en ansiktsbehandling i Uppsala. Det finns många olika behandlingar att välja på. Det beror lite på vilken hudtyp man har men det kan vara bra att veta att den klassiska ansiktsbehandlingen passar för alla. Känner du att det här med en ansiktsbehandling i Uppsala vore intressant så ska du förstås bra ta och höra av dig till Maryam Beauty Guide. Du kan också få reda på mer genom att gå in på hemsidan.