Jag är så otroligt nöjd med min frisör

Hej på er alla mina läsare. Jag hoppas att ni haft en riktigt bra helg där ni fått vila ut ordentligt så att ni nu orkar med en ny vecka i skolan eller på jobbet. Nu undrar ni säkert vad jag ska ta upp för spännande saker i bloggen idag? Jag satt just och funderade på vad för slags inlägg jag skulle skriva så här på måndagsmorgonen, och kom fram till att jag skulle berätta om min frisör i Limhamn som jag är så otroligt nöjd med. Jag började gå till Salong Latifah som den här frisersalongen heter för ungefär ett år sedan, och så har jag fortsatt att komma tillbaka. Nu går hela familjen och klipper oss hos denne frisör i Limhamn och både min man, mina barn och jag är väldigt belåtna. Dels för att de klipper så bra men också för att det här är en riktigt billig frisör i Limhamn. Jag ska säga det med en gång för att slå hål på eventuella missuppfattningar om att en billig frisör skulle vara lika med en dålig frisör, så är det inte alls! Innan har jag klippt mig hos frisörer på “fina gatan” och betalat dubbelt så mycket men bara med hälften så bra resultat, och detta är dagens sanning mina kära läsare. De frisörer som arbetar på Salong Latifah är både erfarna och kompetenta och de erbjuder både klippning och alla andra slags behandlingar som en frisör kan utföra, både till dam, herr och barn. Hur som helst så kan jag varmt rekommendera er ifall det nu är så att ni är intresserade av att få reda på mer om denne frisör i Limhamn att faktiskt gå in på deras hemsida. Där kan ni läsa om vad de utför och vad det kostar.